divendres, 3 de maig del 2013

Sortida a l'hort urbà

El darrer 9 d'abril vem visitar un hort urbà. Vem anar en metro fins a Drassanes i un cop allà ens vem dirigir al terrat d'un edifici. Qui hauria pensat que allà en el vell mig de la nostra ciutat hi hauria un hort tant productiu. Quina millor manera d'aconseguir productes ecològics, verdures amb tot el seu gust i sense productes químics afegits!!

  • Algú podria explicar quina activitat vem fer allà? 
  • Quines plantes vem veure dins de l'hivernacle i quines propietats tenien? 
  • Què vem menjar?

Després de l'activitat ens vem posar en camí cap a Montjuïc per dinar als jardins de Vista Mar; però abans ens vem aturar al jardí botànic. 
  • Quines plantes vem veure? 
  • De quin tipus de paissatge o ecosistema són?
  • Com valoreu la sortida? La recomanarieu als vostres companys de 4t per l'any que ve?




1 comentari:

  1. Nerea i Cristina: Va ser molt divertit. Quan vam arribar lo que vam fer va ser: fer una rollana i explicar que tipus de plantes teniem a casa nostre o que tenia els nostres familiars. Despres vam esmorzar i vam estar jugant al virus i ens amagavem entre les plantes o els hinvernacles i aixo es el que mes em va agradar i crec que als meus companys tambe. Mentre nosaltres estavem jugant la profesora que hi havia va estar preparant una ensalada. Dintre d'una estona vam anar a l'hivernacle i ens va explicar que funcio tenia cada planta perque totes eren comestibles i la mojoria de les plantes que hi tenia les va posar en aquella ensalada. Quan vam acabar de veure les plantes ens va donar un llibret a cadascun i vam fer una activitat. per acabar vam plantar una caputxina cadascu i ens la vam emportar cadascu a la seva casa. jo crec que l'any que ve si que podrien anar els nens de queart perque a la Cristina i a mi ens va agradar molt la sortida, menys l'ensalada.

    ResponElimina