dilluns, 1 d’abril del 2013

3r Trimestre

Bon 3r Trimestre a tots i totes!!

Els dos primers trimestres han passat volant i hem fet un munt de coses! No ens adonarem i ja estarem a finals de curs. 
Ànims! I molta energia i ganes d'esforçar-se per aquests darrers tres mesos que ens queden de cinquè.
Núria

4 comentaris:

  1. Karima: Núria tens rao, aquests dos trimestres an passat volant i m'ho he passat molt ve. Aques curs de cinque a siqut molt divertit gracies a les bones idees que heu tingut els mestres.
    ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡GRACIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Zuzanna:Moltes gracuas Núria,i tots els professors/es !!!!!!!!! Que ràpid que ha passat aquests trimestres!!!M'ho he passat molt bé!!!I crec que la resta de companys/es també !!

    ResponElimina
  3. Nerea: Núria et poso la pagina on he trobat l'informació de les aguiles perdigueres pero l'unic problema es que aquesta pagina es en castellà en comptes d'en català. pero igualment jo portare informació sobre l'aguila pergigura i l'he tret d'aquesta pagina. per trobar la pagina tens que posar a google:
    El aguila perdicera en castilla la mancha.
    O tambe per que sigui mes curt pots posar:
    aguila perdicera i ja et tindria que sortir.
    aquest tema de les aguiles m'encanta i el que més m'agrada es les especies, encara que m'ha costat molt trobar de quin dinosaure provenen les aguiles, encara que aquesta pregunta l'he fet yo pero a mi em dona igual perque com m'encanta aquest tema de les aguiles. i si m 'agessi tocat un altre tema magradaria igual que aquest.

    ResponElimina
  4. Nerea: es veritat aquets dos trimestres han passat volant si nomes sebla que portessim nomes un trimestre en el colegi.

    ResponElimina