dimecres, 13 de febrer del 2013

Sortida Can Coll

SORTIDA CAN COLL

Aquest dijous 14 de febrer de 2013 anirem d'excursió a Can Coll per visitar una part del Parc de Collserola i fer dues activitats. 
Qui es capaç d'explicar el que hem fet allà????
A veure qui ho explica millor!! 
Quan ens ho expliqueu us recompensarem penjant les fotos de la sortida! :D

4 comentaris:

  1. Karima: Una de les activitasts que vam fer va ser fer una pasegada per aquell lloc per buscar restes d'animals vertebrats i explorar la zona.
    L'altra activitat va ser amagarnos a uns amagatais per observar els oceis.

    ResponElimina
  2. Zuzanna:Ens no van passar MOLT BÉ!!!Una de les activitats que van fer va ser : Amagarnos en una amagatalls i ovservar els acélls,pero apuntarlos al quadern que teníem.L'altra va ser pasegar piel bosc i ovservar pistes d'animals com,huelles,excrements.etc...

    ResponElimina
  3. Vahe:m´agradat molt la sortida Can Coll i sobre tot observar als ocells

    ResponElimina
  4. Nerea:
    VA SER MOLT DIVERTIT!!! cuan vam arribar vam esmorçar tots i quan vam acabar vam jugar tots els nens i nenes (5éA i 5é). quan va pasar una hora els traballadors ens van vindre a buscar per fer les activitats: primer van fer grups (els de 5éA amb els de 5éA, i els de 5éB amb els de 5éB)i ens van repartir una motxilla a cada grup que tenia un nom d'un tipus d'animal(i el meu animal va ser una granota). quan ens van repartir la motxilla ens van explicar que es el que anavem a fer. Quan van acabar de explicar ens van donar a cadascú uns prismatics, pero eren diferents el de un grup amb els altres grups. per començar ens vam anar a un lloc on avien engantxat diferents tipus d'ocells per practicar amb els prismatics. Mes tard ens vam separar 5éA amb 5éB. nosaltres primer ens vam anar a un amagatall per observar els ocells i en uns papers que ens van donar vam escriure tots els tipus d'ocells que veiem. Jo i l'alejandro ho feiem junts perque aixi buscavem mes rapid i per saber quin ocell era ens van donar un fulls on ens posaba cada tipu d'ocell, i en la fitxa teniem que posar: la especie de l'ocell, els trets caracteristics, el numero d'ocells que aviem vist d'aquest tipus i el comportament.
    quan vam acabar de veure als ocells ens vam anar a buscarexcrements, petxades... dels animals. quan vam acabar de fer el recorregut ens vam anar a mengar i vam estar jugant a polis i cacos fins a l'hora de marxar.
    a mi el que mes em va agradar va ser observar als ocells amb l'alejandro.

    ResponElimina