dimecres, 13 de febrer del 2013

Carnaval

CARNAVAL!


Un any més ha arribat el rei Carnestoltes i la festa i la gresca de Carnaval han passat. Divendres passat vem fer la rua a l'escola, cadascú anava amb la disfressa que volia i va ser molt divertit. Tots ens vem transformar en allò que voliem i estavem d'allò més divertits!! 
Aqui us deixo unes quantes fotos.

Qui sabria dir les consignes que vem seguir durant la setmana de carnestoltes???








 

 






 
 

7 comentaris:

  1. Karima:Estic molt contenta de que hi hagi les fotos de carnaval, i vull respondre a la pregunta de la Núria, el dimarts vam portar un barret al cap, el dimecres mocadors de colors per tot el cos, i el dijous gras una sabata diferent a cada peu

    ResponElimina
  2. Zuzanna:Carnestoltes es una fiesta molt divertida,i les con signes eren : Dimarts amb un barret,Dimecres amb mocadors de diferentes colores pero total el dos,el Dijous amb una sabata difierent a cada peu i Divendres tots disfressats i preparats pero la ruta!!!!:-)

    ResponElimina
  3. Molt bona memòria Karima!! Molt bona l'ortografia! Només et falta el punt i final! :D

    ResponElimina
  4. Alex i Jeffer:molt bone$ aqueste$ foto$ i divertide$ ja ja ja ja ja.en$ preguntem com $era l´ any que ve.

    ResponElimina
  5. MARINA:Que berguencia yo disfracada de bebe madre miaaa!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Maranshelin:que guapos todos

    ResponElimina
  7. Nerea: VA SER MOLT DIVERTIT!!! A mi em va agradar molt perque vam estar tots disfresats i com anavam per els carrers la gent ens mirava per la finestra o el balco de la seva casa perque com feiam soroll amb la musica... a mi em va agradar molt que anesim tots disfresats. JO VUI QUE L'ANY QUE VE ENS HO PASEM TOTS IGUAL DE BE QUE AQUEST ANY!!!

    ResponElimina