dilluns, 2 de desembre del 2013

Activitat de la Guàrdia Urbana

Dijous passat vem qudear amb en Javi a davant de la seu del ajuntament del Districte de Nou Barris. El Javi és el Guàrdia Urbà que ens visita de tant en tant a l'escola i ens explica coses molt interessants sobre la seguretat vial i sobre la nostra ciutat.

L'any passat vem fer la bicicletada a Montjuïc i en aquest curs ens ha ensenyat a orientar-nos a la nostra ciutat. Primer, a la classe, ens va explicar una mica sobre la història de Barcelona, qui la va crear, com va crèixer, quins districtes la formen i els seus barris i diujous passat dia 28 de novembre vàrem fer una activitat pràctica. Vem aprendre a buscar direccions i llocs concrets en una guia i ens vem guiar amb aquesta.


Sabries respondre  a aquestes preguntes...

  • Com es deia Barcelona a l'época romana?
  • Quants districtes té la nostra ciutat?
  • Quin número és el districte de Nou Barris?
  • Qué us va semblar l'activitat? 


6 comentaris:

  1. Nerea: a l'epoca romana Barcelona es deia Barcino. Hi ha deu barrios en el disrticte de Nou, i el nostre es el numero vuit. A mi em va agradar l'excursio, pero el que no em va agradar va ser quan el Vahe ens va guiar perqué els altares no van poder ver res, perqué ja ens guíava ellos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona resposta Nerea! No diguis que no ens va guiar el Vahe!!! SI hagués estat per ell ens haguessim perdut!! :D

      Elimina
    2. A l'época romana Barcelona es deia barcino. En la nostre ciutat hi ha 10 districtes, i el nostre Nou Barris es el numero 8. A mi em va agradar molt la sortida perque vam aprendre moltes coses, a mes el Javi ens va di que ens haviem portat molt be. :D

      Elimina
  2. Cristina: M'enrrecordo que a l'época romana Barcelona es deia: Barcino.
    La nostra ciutat té 10 districtes, el nostre districte es el número: 8. Em va agradar molt ,
    més , quan vam utilizar la guía.
    VA SER MOLT,MOLT,MOLT DIVERTIT!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. A l'época romana Barcelona es deia Barcino.A la nostra ciutat hi ha 10 districtes i el nostre Nou Barris es el 8.A mi la activitat ma agradat molt perque em apres moltes coses, i a mes el Javi en a dit que ens haviem portat molt be. :D

    Karima

    ResponElimina
  4. Zuzanna : Barcelona es deia Barcino, a la nostra ciutat hi ha 10 districtes , i el nostra , Nou Barris es el numero 8 .. Hem va semblar divertit i hem va agradar quan el Javi ens habia explicat coses com si sens pert una bici on portarla etc.. hem va agradar tambe que anavem en parelles i era molt divertit!!!!!! :)

    ResponElimina